Yogaevenemang i Stockholm

Hälsa,Livet | Sunday October 20 2013 5:36 am | Comments (0)

Nu har jag och min goda väninna Angela äntligen bestämt oss för att vi ska ordna ett yogaevenemang i Stockholm. Det här är något som vi länge har diskuterat och pratat om, men nu är det äntligen dags att förverkliga planerna. Angela, liksom jag, brinner för yoga, och det var faktiskt hon som fick mig att gå den där första yogakursen för länge sedan. Det finns ju så många fördelar med yoga, läs bara här till exempel. Därför har vi nu tänkt ordna ett stort yogaevenemang i Stockholm för alla yogaintresserade i huvudstadsregionen, både nybörjare och mer avancerade utövare. Målet är även att göra så att fler får upp ögonen för yoga och vilket fantastiskt sätt det är att träna och koppla av på. Det kommer med andra ord att bli ett rätt så stort evenemang med kända yogalärare, introducering av mindre kända yogagrenar och seminarier, och så kommer det även att säljas yogatillbehör.

Vi behöver dock lite hjälp med alla praktiska förberedelser inför evenemanget, som att fixa lokal, mat, transporter osv, så jag har kikat lite på olika firmor som hjälper till med att organisera event och jag fastnade för en firma som heter Ryska Posten. De verkar vara väldigt serviceinriktade och flexibla, så jag tror att de blir ett bra val.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment