Ny inredning med feng shui

Det materiella,Själen | Wednesday October 16 2013 3:30 am | Comments (0)

Feng shui är något som jag har intresserat mig för ganska länge. Feng shui är alltså en gammal kinesisk lära om hur man lever i harmoni med de olika energifälten som naturens krafter utgör. Väldigt spännande! Nuförtiden förknippas feng shui främst med inredning och hur man kan inreda sitt hem för att göra det harmoniskt och fylla det med positiv energi, som du kan läsa mer om här. Jag hittade faktiskt feng shui av en slump för något år sedan då jag slösurfade på YouTube, och efter att ha sett det här videoklippet växte min nyfikenhet och nu är jag fullkomligt frälst av feng shui-läran.

När det kommer till inredningen i mitt eget hem har jag försökt att inreda det enligt feng shui så gott det går. Jag måste faktiskt säga att sedan jag flyttade på en del av möblerna och inredde med lite fler växter och blommor här och där, så har mitt hem blivit mycket trivsammare. Jag fylls av en positiv energi direkt då jag kommer innanför dörren, och jag älskar mitt hem! Det börjar dock vara dags att byta ut den gamla och slitna soffan i mitt vardagsrum nu, så därför har jag googlat lite olika soffor på nätet för att hitta en som passar in med hemmets feng shui. Jag hittade några favoriter på Folkhemmet.com, men jag måste fundera lite till innan jag bestämmer mig. Jag vill ju helst välja en soffa som jag inte tröttnar på med detsamma, för en ny soffa köper man ju inte varje dag.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment