Margareta – vem är jag?

| Thursday October 3 2013 2:09 pm | Comments (2)

Född i Tierp utanför Uppsala, skild med utflugna barn sedan 2007 då jag hittade Indien och dess fantastiska kultur.

Sen dess har jag gjort flera resor till Indien, men kommer stanna i Sverige då jag älskar tillvaron.

Tänker väldigt mycket på miljön och världen vi bor i. Alla produkter skall vara märkta med KRAV och Ekologisk stämpel.

Jag har inget särskilt mål med bloggen, men ser det som ett sätt att uttrycka mina vardagliga tankar och reflektioner. Högt och lågt! Kanske som terapi.

// Maggan

maggo67-buddha-indienresan-2008

2 Comments »

  1. Comment by kushal kumar — November 25, 2013 @ 2:51 pm

    Namaste. I am India-based internationally known writer of Vedic astrology and truth of life philosophy. Without going into details, I presume you would like to read my astrological predictions about Sweden in my article- Planetary potential for Sweden during coming year 2014 – published on 25 November 2013 on home page of http://www.astrologyweekly.com. I would like to join hands with you in working for Sweden while earning something.

  2. Comment by mia — November 7, 2014 @ 9:40 am

    Hej Margareta.
    Jag hoppas du inte misstycker att jag hör av mig till dig, i såna fall ber jag om ursäkt. Jag är reporter och ska skriva om hur man kan sänka sitt blodtryck med hjälp av kosten, och söker en kvinna som gjort detta, och som vill medverka i en artikel, med namn och på bild. Stämmer detta in på dig så får du gärna höra av dig till mig, allt gott, trevlig helg, Mia, mia.coull@gmail.com

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment